Treća humanitarna šetnja udruženja „Aska“

28. avgusta 2012. 058.ba

Šetnja podrške

VIŠEGRAD – Udruženje žena oboljelih od raka dojke „Aska“ iz Višegrada organizovaće u subotu 1. septembra treću po redu šetnju podrške ženam oboljelim od ove opake bolesti.

Skup će početi na Trgu palih boraca u Višegradu, gdje će u periodu od 10 do 11 časova biti izvršena registracija učesnika. Cijena registracije iznosi 5 KM, a svi registrovani učesnici će dobiti i majice.

Šetnja koju zajednički organizuju Opština Višegrad i udruženje „Aska“, završava u Andrićgradu zajedničkim fotografisanjem svih učesnika.

„Pozivaju se svi ljudi dobre volje, bez obzira na vjersku, nacionalnu i političku pripadnost da svojim učešćem u šetnji pokažu svoju humanost“, navodi se u saopštenju udruženja „Aska“.

Sav prihod prikupljen tokom humanitarne akcije biće iskorišćen za odlazak mladih na petu jubilarnu šetnju „Race for the cure“ – „Trka za život“, 29. septembra u Sarajevu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslav Šimšić

Rođen u Višegradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Student četvrte godine Filozofskog fakulteta na Palama, odsjek novinarstvo.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslav Šimšić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: