Čubrilović: Pokrenuti nove privredne subjekte

26.09.2012.

DNS u Rogatici

ROGATICA – Potpredsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Nedeljko Čubrilović rekao je večeras u Rogatici da je ova stranka spremna na određene promjene, te da je vrijeme da se pokrenu novi privredni subjekti.

Čubrilović je na predizbornoj tribini ove stranke rekao da je dobro što je DNS u koaliciji sa SNSD-om u Rogatici, kao i na nivou Republike Srpske.

On je ocijenio da je dobro za Srpsku to što su već sedmu godinu u koaliciji DNS i SNSD, kojima se pridružila i Socijalistička partija, jer, zahvaljujući toj snazi, nijedna nadležnost nije prenesena sa Republike Srpske na nivo BiH.

Čubrilović je dodao da je u Skupštini opštine Rogatica potreban veći broj odbornika koji će moći da utiču na odluke, promjene i da pokrenu određene procese.

Nosilac odborničke liste DNS-a Milorad Sokolović rekao je da će se izabrani odbornici ove stranke u Skupštini opštine Rogatica zalagati za realizaciji planova po oblastima, socijalnu pravdu, zakonito ponašanje, bolji život.

Na predizbornom skupu govorili su zajednički kandidat DNS-a i SNSD-a za načelnika opštine Milorad Jagodić i član Glavnog odbora DNS-a Srđan Radulj.

Radulj je rekao Srni da je na tribini DNS-a u Kalinoviku naglašeno da stranka prvi put izlazi na opštinskie izbore i da će se zalagati za obezbjeđenje egzistencijalnih potreba građana.