Devet paketa građevinskog materijala povratnicima

14. septembra 2012. 058.ba

Novo Goražde

Donacije ministarstva za raseljena lica i izbjeglice Federacije BiH u opštini Novo Goražde

NOVO GORAŽDE – Načelnik opštine Novo Goražde, Dalibor Nešković, potpisao je sa predstavnicima ministarstva za raseljena lica i izbjeglice Federacije BiH devet ugovora o isporuci građevinskog materijala za obnovu stambenih jedinica, porušenih u proteklom ratu, koji je namjenjen za devet povratničkih porodica u ovu opštinu.

Najavljeno je da će isporuka građevinskog materijala biti realizovana u toku naredne sedmice. Naglašeno je da je obaveza primaoca donacije da građevinski materijal ugrade u roku od 180 dana, od dana isporuke materijala.

Korisnici ove donacije su izabrani putem javnog konkursa objavljenog u januara ove godine, od strane ministarstva za izbjegla i raseljena lica Federacije BiH, na osnovu utvrđenih kriterija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,