Đokić: Za ravnomjeran razvoj

SRNA - 09. septembra 2012. 058.ba

Socijalistička partija

ČAJNIČE – Socijalistička partija zalagaće se za ravnomjeran razvoj svih krajeva Republike Srpske, među kojima i opštine Čajniče u kojoj postoje značajni kapaciteti koje treba iskoristiti za zapošljavanje, rekao je lider partije Petar Đokić.

Đokić u Čajniču posjetio Opštinski odbor SP i ozvaničio početak kampanje u ovoj opštini u kojoj socijalisti na predstojeće izbore izlaze sa svojim kandidatom za načelnika Zoricom Tadić. Na odborničkoj listi SP je 15 kandidata.

On je istakao da će se SP zalagati za jačanje lokalne samouprave kroz ekonomski rast i razvoj.

„Cilj nam je da u Srpskoj svi narodi imaju jednaka prava i da budu zadovoljeni svi njihovi interesi. Istrajaćemo u borbi za društvo socijalne pravde i jednakosti, a to ćemo postići samo kroz ravnomjeran razvoj Srpske“, poručio je Đokić.

Đokić je tokom boravka u Čajniču posjetio Fabriku za flaširanje vode koja bi uskoro trebalo da počne da radi.

Kandidat SP za načelnika opštine Zorica Tadić rekla je da je njen priritet da u ovoj opštini prestanu svi negativni trendovi, poput iseljavanja stanovništva zbog nezaposlenosti.

Tadićeva je navela da su razvoj malih i srednjih preduzeća i seoskih domaćinstava prioriteti na kojima će raditi ako bude izabrana za načelnika.

Ona je istakla da SP nikada nije bila snažnija u ovom dijelu Srpske i pozvala građane da kandidatima ove stranke ukažu povjerenje na predstojećim izborima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,