Fudbalski turnir BORS-a Višegrad

19. septembra 2012. 058.ba

Mali fudbal

VIŠEGRAD – Boračka organizacija Višegrad, u znak sjećanja na poginule i umrle borce VRS i poginule fudbalere FK „Drine“ tokom odbrambeno-otadžbinskog rata, od 25. do 30. septembra organizuje 8. Memorijalni turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije.

Turnir se održava u sportskom centru „Ušće“, a pravo učešća imaju dječaci rođeni 1997, 1998 i 1999. godine. Ekipe se mogu prijaviti do 14. septembra, kada će, u 12 časova u prostorijama Boračke organizacije, biti obavljeno izvlačenje takmičarskih parova.

Organizator je za najuspješnije ekipe i pojedince obezbjedio prigodne nagrade, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 620-190.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,