Glavna ulica u subotu bez automobila

19. septembra 2012. 058.ba

Višegrad

VIŠEGRAD – Auto-moto društvo „Višegrad“, u sklopu obilježavanja Svjetskog dana bez automobila, u subotu, 22. septembra, zajedno sa saobraćajnom policijom i Osnovnom školom „Vuk Karadžić“, organizuje brojne aktivnosti.

Tako će u subotu od 8 do 16 časova biti zatvorena za saobraćaj svim motornim vozilima ulica Kralja Petra Prvog, od Rzavskom mosta do skretanja na Bikavac.

U tom periodu u glavnoj višegradskoj ulici organizovaće se dječije igre bagminton, lastika i školica, izložba učeničkih radova, vožnja biciklima, šetnja mališana obdaništa „Neven“, te crtanje na asfaltu i vožnja rolera.

U sklopu ove aktivnosti u petak, 21. septembra u 12,30 časova na poligonu kod Osnovne škole biće organizovana biciklijada za najmlađe
učenike.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,