Hitno procesuirati počinioca

SRNA - 08. septembra 2012. 058.ba

Socijalistička partija

ROGATICA – Socijalistička partija, uz oštru osudu napada i prijetnji rukovodstvu stranke i opštinskog odbora partije u Rogatici, traži od nadležnih organa da hitno procesuiraju počinioca.

SP poziva članstvo i simpatizere da ne nasjedaju na provokacije i da izborna očekivanja grade na rezultatima vlastitoga rada, a nikako prijetnji i zastrašivanja.

„Prvi dan kampanje pokazao da SP ima snažan potencijal i da joj raste popularnost u svim opštinama. Zbog toga svima koji krenu na nas poručujemo da nas ne mogu zaplašiti i da od svojih ideja i zacrtanih ciljeva nećemo odustati“, poručuju iz SP.

U SP navode da je njen kandidat za načelnika Rogatice Nebojša Golić sposoban čovjek sa vizijom razvoja opštine i koji sa ljudima sa odborničke liste može odgovoriti na sve izazove.

Dvadesetdevetogodišnji Vukašin Perišić upao je juče oko 14.45 časova u prostorije stranke u Rogatici, polomio faks, slupao staklo na ulazu i zaprijetio da će sve pobiti i popaliti.

On je vrijeđao rukovodstva Opštinskog odbora, opsovao je predsjednika stranke Petra Đokića, lidera SPS-a u Srbiji Ivicu Dačića i partiju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,