Konkurs za prijem literarnih i likovnih radova

18. septembra 2012. 058.ba

Nalivpero

RUDO – Udruženje osoba sa posebnim potrebama „Nada“ Rudo i Opštinska razvojna agencija Rudo u okviru realizacije projekta Interkulturalni kamp Rudo – Strgačina 2012., finansiran od strane Američke ambasade u BiH, raspisuju Konkurs za prijem literarnih i likovnih radova na temu „Interkulturalizam i tolerancija“.

Pozivaju se učenici svih osnovnih škola u BiH a posebno škole koje su u prethodne tri godine učestvovale u Interkulturalnom kampu Rudo – Strgačina da uzmu učešće na ovom konkursu i dostave svoje radove.

Radovi treba da imaju za temu interkulturalnost i tolerantnost, tj. da istaknu ljepotu različitosti među nacionalnostima i kulturama u Bosni i Hercegovini i da istaknu potrebu njegovanja tih različitosti.

Ono što bi radovi trebali da ističu jesu humanost, tolerantnost, inkluzivnost, razumjevanje među mladima različitih nacionalnosti i manjina u našoj zemlji.

Konkurs je takmičarskog karaktera i po tri najbolja rada biće nagrađena prigodnim nagradama (foto aparat, USB, slušalice i sl.)

Uslovi prijavljivanja i učestvovanja:

1. Konkurs je otvoren za učenike svih osnovnih škola u BiH uzrasta od 11 do 16 godina, kao i za članove udruženja osoba sa posebnim potrebama u BiH.

2. Dostavljanje radova vrši se klasičnom poštom u zatvorenoj koverti na adresu Opštinska Razvojna agencija Rudo ul. V. K. Petrovića br. 37. 73260 Rudo ili ličnom dostavom u zatvorenoj koverti u prostorije Opštinske razvojne agencije Rudo.

3. Označavanje radova: Svaki rad treba da bude označen naslovom. Radovi koji budu izabrani za izložbu biće prikazivani naslovom koji im je autor dodjelio i imenom autora.

4. Potrebno je još dostaviti podatke o autoru sa kontakt podacima (ime, prezime, uzrast, škola, telefon i email).

 

Radovi koji ne budu dostavljeni u roku neće biti uzeti u razmatranje. Pitanja u vezi konkursa možeti slati na: orarudo@teol.net.

Konkurs je otvoren od 17.09.2012. do 16.10.2012. godine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,