Krenule debate za načelnika Višegrada

13. septembra 2012. 058.ba

Radio debata - Višegrad - izbori 2012

VIŠEGRAD – U okviru predizbornog programa Redakcija Radio Višegrada realizovala je 12. septembra prvu, od planirane tri, radio debate kandidata za načelnika opštine Višegrad, Tomislava Popovića iz SNSD-a i Slaviše Miškovića iz SDS-a.

Voditelj je bila Mira Andrić, a tema prve debate bila je privreda, preduzetništvo i zapošljavanje.

Ova radio emisija, zbog velikog interesa slušalaca i njihovih pitanja, bila je produžena za dodatnih 10 minuta.

Naredne radio debate su na programu 19. i 26. septembra.

Pored radio debata kandidata za budućeg načelnika Višegrada Radio Višegrad je svim političkim subjektima omogućio i besplatno 30-minutno predstavljanje u terminu od 16 do 16,30 časova, kao i objavljivanje stranačkih vijesti sa njihovih predizbornih skupova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,