Mališani i pješaci „osvojili“ glavnu ulicu

22. septembra 2012. 058.ba

Svjetski dana bez automobila

VIŠEGRAD – Auto-moto društvo „Višegrad“, u sklopu obilježavanja Svjetskog dana bez automobila, u subotu, ove subote, zajedno sa saobraćajnom policijom i Osnovnom školom „Vuk Karadžić“, organizovalo je brojne aktivnosti.

Svjetski dana bez automobila

Tako je od 8 do 16 časova bila zatvorena za saobraćaj za sva motorna vozila glavna Višegradska ulica Kralja Petra Prvog, od Rzavskog mosta do skretanja na Bikavac. U tom periodu u glavnoj višegradskoj ulici organizovane su dječije igre izložba učeničkih radova, vožnja biciklima, šetnja mališana i odraslih, te crtanje na asfaltu i vožnja rolera.

Svjetski dana bez automobila

Jednom rječju centar Višegrada je bar jedan dan bio raj za pješake.

Svjetski dana bez automobila

U sklopu ove aktivnosti, dan ranije, na poligonu kod Osnovne škole „Vuk Karadžić“, organizovana je biciklijada za najmlađe učenike.

Svjetski dana bez automobila

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,