Mašić: Akcenat na ekonomskim i socijalnim temama

SRNA - 20. septembra 2012. 058.ba

Radisav Mašić

FOČA – Kandidat koalicije SNSD-SDS za načelnika opštine Foča Radisav Mašić poručio je biračima da je akcenat njegovog programa na ekonomskim i socijalnim temama, te istakao da je ohrabren opštom podrškom.

„Želimo da građanima omogućimo da se približe fondovima Vlade Republike Srpske i razvojnim projektima, kako bismo omogućili otvaranje novih radnih mjesta“, rekao je Mašić.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić ocijenio je da stanje u opštini Foča nije dobro i da bolja budućnost može biti obezbijeđena samo ako se zaborave stranačke podjele.

„Vjerujemo da će u Foči, kada pobijedi kandidat SDS-a i SNSD-a za načelnika opštine Radisav Mašić, biti bolje i da će opštinu voditi u bolju budućnost“, poručio je Bosić sinoć na predizbornom skupu SDS-a u Foči.

Na predizbornom skupu predstavljena je i lista SDS-a od 26 kandidata za Skupštinu opštine Foča, a nosilac liste Milivoje Dostić naglasio je da je u Foči 70 odsto siromašnih, da je ogroman broj nezaposlenih, te da se, uglavnom, zapošljava po stranačkoj pripadnosti.

„Foča se osam godina nalazi u izolaciji, što je proizvelo brojne probleme. Imamo izlaz iz te situacije zbog čega su i potrebne promjene. Najprije želimo da funkciju načelnika opštine vratimo u institucionalne i zakonske okvire“, poručio je Dostić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,