Načelnik opštine Foča prijavljen zbog prijetnji smrću

Nezavisne - 28. septembra 2012. 058.ba

SMS

FOČA – Nedeljko Pavlović, direktor firme „Srbinje putevi’, tvrdi da mu je Zdravko Krsmanović, načelnik opštine Foča, sinoć uputio prijetnje smrću putem SMS poruke.

„Nezavisnim“ je dostavljena skenirana SMS poruka u kojoj stoji: „Tebe i Gocija (Gordan Pavlović, vlasnik ‘Srbinje puteva’, op.aut.) nema, znajte to evo sada ovo znajte javno“.

Pavlović, koji je sve prijavio CJB Istočno Sarajevo, navodi da je SMS poruka upućena sa Krsmanovićevog mobilnog telefona.

Podsjetimo, Pavlović je podnio krivičnu prijavu proiv Krsmanovića zbog kršenja Zakona o javnim nabavkama.

Krsmanović se prijavom tereti da u „Službenom glasniku BiH“ nije javno objavio poziv za asflatiranje lokalnih i seoskih puteva i ulica koje se trenutno izvodi na području Foče.

Gordan Pavlović, vlasnik ‘Srbinje puteva’ a.d, izjavio je juče za ‘Nezavisne’ da strahuje za vlastitu bezbjednost.

„Koliko sam ozbiljno shvatio prijetnje govori i to da jutros djecu u školu nisam pustio. Mali je ovo grad“, naveo je Pavlović.

Krsmanović je za „Nezavisne“ izjavio da Nedeljko Pavlović priča nebuloze.

„Sad sam još i ubica postao. Sve je to predizborni potez. Uopšte nisam u tom filmu, sada spremam doktorat. Narod će pokazati 7. oktobra šta misli“, izjavio je Krmanović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,