Nadigrali Borac u Čačku

08. septembra 2012. 058.ba

Varda HE na Palama 2012

KK „Varda-HE“ na Palama

Pripreme košarkaša Varde HE za novu sezonu u Premijer ligi BiH

VIŠEGRAD – Košarkaši višegradske Varde HE treniraju za novu sezonu u Premijer ligi BiH, a ekipa je pojačana sa četvoricom igrača – Markom Jošilom, Đorđem Tresačem, Ilijom Zolotićem i Darkom Kastratovićem, čime je kompletiran sastav za predstojeća takmičenja.

Nakon nedavne pobjede na Palama, protiv Jahorine, višegrađani su u Čačku pobjedili domaći Borac, člana Prve košarkaške lige Srbije, rezultatom 83:74.

Uoči priprema nedavno je došlo do promjene na klupi višegradske ekipe, pa je Dragoljuba Vidačića zamijenio Nenad Mandić, mladi stručnjak iz Užica, dok je i u ovoj sezoni pomoćni trener Ilija Vidaković.

U upravi Varde HE vrše pripreme za memorijalni turnir „Rade Stanimirović“, koji će se održati 23. i 24. septembra, kojim će biti obilježeno jubilarnih 40 godina višegradske košarke.

Najavljeno je da će na ovogodišnjem memorijalu, pored višegrađana, učestvovati Mladost iz Mrkonjić Grada, Sloboda iz Užica i trebinjski Leotar.

Prvenstvo u okviru Premijer košarkaške lige BiH počinje sredinom oktobra.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,