Nema jake Srpske bez jakog Rudog

SRNA - 12. septembra 2012. 058.ba

Dodik u Rudom

RUDO – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je večeras da je Rudo za njega ostalo opština lider SNSD-a za istočni dio Republike Srpske i da dolazi dobro vrijeme za ovu opštinu. „Nema jake Republike Srpske ako nema jakog Rudog. Očekujem da prepoznate uspjehe Republike Srpske, nemate pravo da se igrate i da ne vjerujete. Opstaćemo ako smo zajedno kao što smo to učinili i do sada uz veliki, jaki i jedinstveni SNSD“, rekao je Dodik na predizbornom skupu u Rudom pred više od hiljadu građana.

Lider SNSD-a je istakao da je u proteklom periodu urađeno mnogo, ali da je svjestan da nikada nije dosta. „Znam da vam treba sportska dvorana i televizija koja je bitna za vas i čiji opstanak ćemo pomoći“, rekao je Dodik.

On je dodao da politika SNSD-a ima za cilj da pomogne građanima kako bi bolje živjeli. „Spasili smo policiju Republike Srpske, a BiH može opstati samo ako je od koristi za Republiku Srpsku. Nema potrebe za granicu na Drini, a u istoriji koja dolazi neće biti podjela na dvije države. Nećemo u NATO bez Srbije i nećemo priznati Kosovo“, poručio je Dodik.

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je da je stabilna skupštinska većina garancija za stabilnu i uspješnu vlast i da ovi izbori imaju posebnu važnost, jer je glas za SNSD glas za Milorada Dodika, koji je sa podrškom građana jači u odbrani Republike Srpske.

„To je velika poruka Sarajevu i međunarodnoj zajednici“, rekao je Špirić.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Vitomir Ćirović rekao je da će nakon 7. oktobra biti nastavljeno započeto – biće asfaltirani svi lokalni putevi i nastavljena obnova i izgradnja infrastrukture, a predstoje i velika investiociona ulaganja poput izgradnje hidroelektrane „Krsovo“.

Predsjednik OO SNSD-a Rudo i nosilac odborničke liste Milko Čolaković poručio je da očekuje podršku građana koji su SNSD pratili u ovoj opštini i prethodnih 12 godina.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: