Nova socijalistička partija

RTRS - 27. septembra 2012. 058.ba

Nova socijalistička partija

FOČA – Nova socijalistička partija u Foči nastavlja sa sprovođenjem infrastrukturnih projekata i stvaranju ostalih kapaciteta da bi Foča zadržala poziciju centra regije – rečeno je na predizbornom skupu ove partije u naselju Obilićevo.

Kandidat NSP-a za načelnika opštine Foča Zdravko Krsmanović kaže da će se, ukoliko dobije povjerenje građana, intenzivno zalagati za otvaranje radnih mjesta sa zainteresovanim investitorima u privredu.

„Mislim da Foča pozicionirana ovako kako jeste kao centar na istoku zaslužuje da u narednom periodu građani ovdje kvalitetno žive, da ne budu ničije marionete. Obećavam im da ih neću iznevjeriti“ – kaže Krsmanović.

On je istakao da je jedan od planova za zapošljavanje iskorišćavanje prirodnih resursa i industrijske zone Brod na Drini.

Kandidat za odbornika u Skupštini opštine Foča, Dalibor Milanović je naglasio da je problem mjesnne zajednice Obilićevo bilo vodosnabdijevanje i to je, kako je naglasio, riješeno proteklih godina.

„Ostali su neki sitni infrastrukturni problemi, asfaltiranje i nasipanje prilaznih puteva i odvoz smeća“ – kaže Milanović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,