Održana centralna predizborna tribina PDP-a

25. septembra 2012. 058.ba

PDP Višegrad - predizborna tribina 2012

PRIORITET ZAPOŠLjAVANjU

VIŠEGRAD – Na predstojećim lokalnim izborima u Višegradu Partija demokratskog progresa će, u koaliciji sa Srpskom demokratskom strankom, Srpskom radikalnom strankom Dr Vojilsav Šešelj i Demokratskom partijom, podržati Slavišu Miškovića, zajedničkog SDS-ovog kandidata za načelnika Višegrada, rekao je Mišo Savić, predsjednik PDP-a Višegrad, na centralnoj predizbornoj tribini ove partije, održanoj u velikoj sali višegradskog Doma kulture.

-Planiramo da u naredne četiri godine, zajedno sa našim koalicionim partnerima, učestvujemo u lokalnoj vlasti Višegrada, rekao je Savić, naglašavajući prioritetne ciljeve ekonomskog razvoja, otvaranja novih radnih mjesta i maksimalne podrške projektu „Andrićgrada“.

Milan Nikolić, nosilac odborničke liste PDP-a za Skupštinu opštine Višegrad, u kojoj preovladavaju mladi i stručni kadrovi, je rekao da im je cilj da svima bude jednako.

-Da svi imaju jednake šanse za zapošljavanje i školovanje djece, jer je to do sada bila privilegija samo jedne grupe ljudi oko lokalne vlasti, istakao je Nikolić, pozivajući članove i simpatizere PDP-a i građane da se 7. oktobra „izbore za promjene“ i glasaju za koalicionog kandidata za načelnika Višegrada Slavišu Miškovića odborničku listu PDP-a.

PDP Višegrad - predizborna tribina 2012

Pozdravljajući učesnike tribine, Slaviša Mišković je obećao da će, kako je naglasio, lažnu politiku zamijeniti odgovornom u svakom pogledu, a posebno na socijalnom planu.

Učestvujući na tribini u Višegradu Mladen Ivanić, predsjednik PDP-a Republike Srpske je podsjetio da im je prvenstveni cilj posao za mlade ljude.

-Moramo kazniti politiku nazadovanja i smanjenja broja zaposlenih, jer vlast bez ideje i razvojnog koncepta treba kazniti uskraćivanjem povjerenja na izborima, kao što je narod Srbije kaznio svoju bahatu vlast, naglasio je Ivanić i izrazio očekivanje da će doći do masovne smjene SNSD-ovih načelnika širom Republike Srpske.

Na tribini PDP-a u Višegradu govorili su i podpredsjednik ove partije Dragiša Delić, te odbornički kandidat u Višegradu Milenko Janjić.

Mladen Ivanić je članovima porodica preminulih istaknutih članova PDP-a Višegrad, Bogdana Tasića i Aca Savića, uručio Plakete ove partije, nakon čega su predstavljeni kandidati za odbornike novog saziva opštinskog parlamenta Višegrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,