Održana skupština akcionara Izvora

Opština Foča - 17. septembra 2012. 058.ba

Voda

FOČA – Na Skupštini akcionara preduzeća Izvor danas je usvojen izvještaj o radu tog preduzeća u prethodnoj godini i plan aktivnosti za naredni trogodišnji period.

I pored nezapamćene suše, ovog ljeta u Foči nije bilo redukcije vode. Iako su imali uobičajenih problema na mreži, radnici Izvora uspjeli su da održe vodosnabdijevanje na visokom nivou.

– Za naredni trogodišnji period, planirana je sanacija primarne vodovodne mreže već za četiri dana preuzimamo dodatne korake dokaptiranje vrela na glavnom izvorištu i cirka nekih 20 do 25 litara ubacujemo u bazen, i onda rješavamo trajno vodosnadbjevanje kada su u pitanju količine vode – kaže vršilac dužnosti direktora Izvora, Aleksandar Golijanin.

Golijanin je dodao da je plan da se pokrene unutar preduzeća sopstveno stovarište građevinskog i vodoinstalacionog materijala na Livadama i da se uđe u izradu projektne dokumentacije za jednu punionicu vode koja bi radila na komercijalnoj osnovi i obezbjedila 10 do 12 radnih mjesta.

Na današnjoj Skupštini akcionara Izvora, izabran je novi Nadzorni odbor za čijeg predsjednika je imenovan Igor Ćurčić.

– Preduzeće se može pohvaliti da nije bilo restrikcija kao prethodnom petogodišnjem periodu. Optimističan sam po osnovu ovog današnjeg izloženog trogodišnjeg plana od strane direktora i radnika preduzeća da ima šanse da ovo preduzeće napreduje u narednom periodu, izjavio je Igor Ćurčić novoimenovani predsjednik Nadzornog odbora preduzeća „Izvor“.

Pri kraju je i renoviranje Dubrovačke kuće koja je u vlasništvu Izvora, a do 1. oktobra trebalo bi da stigne i specijalizovano vozilo za održavanje kanalizacione mreže- rečeno je na današnjoj Skupštini akcionara Izvora.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,