Prijava protiv načelnika opštine

SRNA - 27. septembra 2012. 058.ba

Zdravko Krsmanović

FOČA – Stanici javne bezbjednosti Foča podnesena je prijava protiv načelnika ove opštine Zdravka Krsmanovića zbog, kako je navedeno, neobjavljivanja tendera za izvođenje javnih radova u Službenom glasniku BiH – potvrdila je Srni portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Srna saznaje da je privatnu prijavu podnio Nedjeljko Pavlović, koji je direktor Akcionarskog društva „Srbinje-putevi“.

Krsmanoviću se zamjera da nije javno oglasio poziv za asfaltiranje i rekonstrukciju puteva i da je sve poslove dao preduzećima iz drugih opština, poput Prijedor-puteva.

Krsmanović je rekao da nema nikakvih nejasnoća i da je sve rađeno u skladu sa zakonom.

„Riječ je o predizbornoj kampanji usmjerenoj protiv mene, a nadlažne opštinske službe sve što se odnosi na javne radove provode po procedurama, u šta se nadležni mogu uvjeriti“, istakao je Krsmanović.

Policija je preduzela istražne radnje i više detalja o istrazi iz Centra javne bezbjednosti nisu mogli saopštiti.

Iz CJB Istočno Sarajevo ranije je saopšteno da je lice čiji su inicijali N.P. prijavilo Policijskoj stanici Foča načelnika te opštine, jer je kršio Zakon o javnim nabavkama tako što nije prijavio tender u Službenom glasniku BiH.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,