Radisav Mašić posjetio je Univerzitetsku bolnicu Foča

RTRS - 22. septembra 2012. 058.ba

Radisav Mašić

FOČA – Kandidat Koalicije SNSD-SDS za načelnika opštine Foča Radisav Mašić posjetio je Univerzitetsku bolnicu Foča i razgovarao sa rukovodstvom bolnice o izgradnji hemo-dijaliznog centra i prostora za interventnu kardiologiju.

“Pacijenti ovdje dobijaju najsavremenije tretmane zbog stručnih kadrova i opreme što ovu bolnicu čini prepoznatljivom u Republici Srpskoj“, rekao je Mašić i dodao da neće izostati podrška lokalne zajednice.

Mašić je naglasio da će se zalagati da lokalna zajednica u infrasturnom dijelu pomogne da se urede saobraćajni prilazi za oko 400 automobila.

„Usluge Univerzitetske bolnice Foča koriste pacijenti iz cijele Srpske što je obaveza lokalne zajednice da učini sve i na uređenje infrastrukture za kvalitetnije snabdijevanje vodom i električnom energijom“, poručio je Radisav Mašić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,