Saopštenje FK „Sutjeska“

FK Sutjeska - 25. septembra 2012. 058.ba

FK Sutjeska - tribine

FOČA – U prethodne dvije utakmice koje smo igrali protiv ekipa FK „Sloga“ Doboj i FK „Mladost“ Gacko istakli bi loše suđenje službenih lica koji su vodili ove utakmice, tako da nas stavlja u razmišljanje da je FK „Sutjeska“ Foča stavljen u podređen položaj u odnosu na ostale ekipe.

Mi smo klub koji ulaže dosta u infrastrukturu, tako da imamo jedan od najboljih stadiona u RS, takođe dosta ulažemo u omladinske pogone gdje imamo preko 200 dječaka. Sve ovo je napravljeno za poboljšanje fudbala u RS jer smo mi centar regije Stara Hercegovina .

Na utakmici u Foči koju je vodio sudija iz Trebinja Dušan Berak, u prvih pola sata igre davao je kartone kome je trebalo i kome nije, tako da je u 57. minutu našoj ekipi dodijelio crveni karton.

U Gacku je sudio Velibor Vidaković iz Zvornika, gdje je njegov sudijski par, poslije „solidnog“ prvog poluvremena, u drugom izgubio konce u rukama tako da je kumovao kod drugog gola „Mladosti“ gdje je dosudio penal iako je prekršaj napravljen na nekih 18 metara od gola. Svemu je to prethodilo pravljenje pritiska na službena lica na poluvremenu utakmice.

Da li su ove sudije dorasle Prvoj ligi FS RS ili se ide sa namjerom da se ošteti FK „Sutjeska“, to prepuštamo Vama, jer naše utakmice prati veliki broj publike i same sudijske odluke na tribinama stvaraju ironični smijeh. Za sve ove navode imate materijal sa snimanja utakmica, tako da se možete uvjeriti o tačnosti svega.

Ovo nije prvi put da službena lica donose štetu protiv nas, vjerovatno se sjećate prošle godine i utakmice protiv FK „Podrinja“ poništenog gola, pa utakmice protiv FK „Radnika“ i nedosuđenih penala…

Molimo Vas da nam date obrazloženje ovih utakmica jer mi smo, prije svega, ozbiljan klub sa tradicijom i želimo da znamo da li treba da nastavimo ulaganje u fudbal ili ne“, navodi se u klupskom saopštenju, koje je upućeno na adresu FSRS.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: