Srpska napredna stranka

RTRS - 22. septembra 2012. 058.ba

Srpska napredna stranka

FOČA – Kandidat za odbornika Srpske napredne stranke za Skupštinu opštinu Foča Dragan Kovačević rekao je da je njihov osnovni cilj zapošljavanje stanovništva i promjena postojećeg stanje.

“Imamo obećanje iz Vlade Srbije i kolega iz 30 opština iz Srbije gdje je Srpska napredna stranka na vlasti da ćemo dobiti podršku i ulaganja privrednika u naše resurse“ – rekao je Kovačević.

NJihova ulaganja prije svega zavise od naših potreba, kaže Kovačević i dodaje da se zbog toga moraju ponuditi određeni programi.

Otvaranje radnih mjesta i ulaganje u nekadašnje fabrike čiji su građevinski objekti sačuvani može se obezbijediti bolji život stanovnicima, a naročito mladima, kaže kandidat za odbornika SNS-a u Skupštini opštini Foča Goran Davidović.

Tu mislimo i na Fabriku obuće i radne opreme čiji pogoni su neiskorišćeni,kaže Davidović i dodaje da bi se ulaganjem u tu fabriku zaposlio jedan broj ljudi i tako zaustavilo iseljavanje stanovništva.

Srpska napredna stranka Foči pozvala je birače da im ukažu povjerenje na izborima, jer kažu da imaju rješenja za izlaz iz postojećih problema.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,