Studenti građevinskih fakulteta u Andrićgradu

19. septembra 2012. 058.ba

Ferijalni savez u Andrićgradu

ANDRIĆGRAD – Studenti Građevinskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci zajedno sa studentima Međunarodne organizacije studenata građevine IACES, posjetiće do kraja mjeseca septembra lokalitet Andrićgrada u Višegradu.

Ova posjeta studenata građevine Višegradu koju organizuje Ferijalni savez Republike Srpske, jedna je u nizu brojnih kulturno-sportskih aktivnosti koju ovo udruženje sprovodi s ciljem edukacije i druženja mladih iz svih krajeva Republike Srpske i evropskih zemalja.

Ovo će biti izuzetna prilika da se studetni građevnskih fakulteta upoznaju sa kulturno-istorijskom tradicijom Višegrada ali i spojem arhitekture iz perioda turske i austrougarske vladavine na ovim prostorima, pretočenom u Andrićgrad.

Na poslednjoj sjednici Ferijalnog saveza Republike Srpske održanoj proteklog avgusta u Višegradu, potpisan je memorandum sa Savjeta mladih iz Višegrad koji se tiče mobilnosti u raznim oblastima kao i razvojem omladinskog turizma.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslav Šimšić

Rođen u Višegradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Student četvrte godine Filozofskog fakulteta na Palama, odsjek novinarstvo.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslav Šimšić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,