Sutjeska pojačala redove

04.09.2012.

FK Sutjeska - tribine
FOČA – Umjesto najavljivane borbe za najviši plasman, slab start na otvaranju sezone doveo je Sutjesku u kritičnu zonu na tabeli. U četiri odigrana susreta osvojena su samo tri boda, pa je uključen alarm. Uprava je ponovo pravovremeno reagovala i u ekipu vratila trojicu fudbalera koji su ranije branili boje Fočaka.

Tačno je već su završene registracije i  u susretu protiv Drine HE na našem terenu pravo nastupa će imati mladi štoper Marko Mrgud koji je u protekloj sezoni natupao za omladince OFK Beograda, Veznjak Rade Krunić se vrartio iz srbijanskog prvoligaša Kolubare jer nije mogao da završi papire , nakon tri godine ponovo je u Foči i napadač Nemanja Knežević koji je u proteklom šampionatu je nosio dres bijeljinskog Radnika sa kojim je osvojio titulu.

Nažalost u nastavku prvenstva neće se moći računati na Miljana Radonju koji je zadobio težu povredu lista desne noge a na  Srđana Tadića koji je stigao iz jakovačkog Srema stručni štab više ne računa jer nije  pružio što se od njega očekivalo.

Slijede dva susreta na domaćem terenu protiv Višegrađana i dobojske Sloge u kojima očekujemo maksimalan učinak a samim tim i skok na tabeli-rekao je Srebrenko Kunarac član Uprave Sutjske.