Tešanovićeva na slavi opštine

SRNA - 21. septembra 2012. 058.ba

Nada Tešanović

VIŠEGRAD – Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović posjetiće danas Višegrad, gdje će prisustvovati obilježavanju slave opštine Mala Gospojina.

Tešanovićeva će večeras svečano otvoriti Osmi Memorijalni košarkaški turnir „Rade Stanimirović“ u Višegradu.

Tešanovićeva će u 12.00 časova prisustvovati obilježavanju slave opštine, a otvaranje turnira predviđeno je za 19.00 časova, najavljeno je iz resornog ministarstva.

U okviru obilježavanja krsne slave danas će delegacija Međunarodnog dječijeg festivala folklora „Licidersko srce“ i predsjednik opštine Višegrad Tomislav Popović uručiti četiri desktop računara i jedan laptop Zavodu za zaštitu ženske djece i omladine u tom gradu.

Kompjutere će u 12.30 časova Zavodu za zaštitu ženske djece i omladine uručiti članovi Organizacionog odbora dječijeg festivala „Licidersko srce“ i direktor Predstavništva Srpske u Beogradu Mlađen Cicović.

Računari su kupljeni novcem od prodaje liciderskih srca u svim mjestima u kojima se festival održavao: Užice, Kosjerić, Nova Varoš, Zlatibor, Mokra Gora i Višegrad, saopštilo je Predstavništvo Srpske u Beogradu, koje je suorganizator ove manifestacije.

Akcija je vođena pod pokroviteljstvom ambasadora UNICEF-a, reditelja Emira Kusturice, a od prikupljenih sredstava kupljeni su laptop i četiri desktop računara.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,