Za ljepše i ekološki čisto Čajniče

24. septembra 2012. 058.ba

Najvredniji građani - Čajniče

ČAJNIČE – Izbor najljepšeg dvorišta, balkona i prozora za 2012-u godinu u Čajniču, svečano je priveden kraju, te je povodom toga u Skupštinskoj sali Doma kulture, načelnik opštine Branko Roljić, organizovao prijem za najvrjednije i najkreativnije gradjane, koji su svojom voljom, radom i kreativnošću uljepšali izgled ovog grada, te im ovim putem uručio novčane nagrade, priznanja i diplome u učešću.

– „Želim da se zahvalim svim učesnicima, koji su podržali ovu akciju, te svojom voljom, znanjem, željom i trudom uljepšali izgled ovog grada. Dvorišta, cvijetne balkone i prozore obišla je komisija, koja je sve zabilježila fotografijom, dok je glasanje obavljeno putem interneta, pa su s toga stanovnici Čajniča odlučili i odabrali najbolje medju svim takmičarima. Ja da sam se pitao, ne bih mogao da se odlučim, dao bih nagradu svim učesnicima, ali tako bi ovo već tradicionalno okupljanje, izgubilo svoju poentu i smisao“, naglasio je pred prisutnima načelnik opštine Branko Roljić.

Prvu nagradu za najljepše uredjeno dvorište preduzeća i javnih ustanova za 2012-u godinu, dobila je Osnovna škola „Jovan Dučić“. Treće mjesto za najljepše dvorište pripalo je Biljani Kajević, drugo mjesto osvojila je Vinka Kuvelja, dok je prvu nagradu za najljepše uredjeno dvorište zavrijedio trud i estetika Angeline Šarac. Zasluženu prvu nagradu za najljepše uredjeni prozor, dobila je Radovanović Vinka, a za najljepši balkon počastvovanom prvom nagradom, nagradjena je Bošković Cana.

Roljić je obećao, da će u sledećoj godini biti povećan broj takmičara, te biti omogućena visočija novčana sredstva, pa tako i vrjednije nagrade, jer je ovaj dogadjaj prešao u tradiciju, kojom se nastoji što više doprinjeti ekološki čistoj i zdravijoj životnoj sredini opštine Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,