Zemljani radovi na budućem teniskom igralištu

05. septembra 2012. 058.ba

Rogatica

ROGATICA – U toku su zemljani radovi na izgradnji teniskog igrališta sa podlogom od šljake u sportskom centru u Rogatici, a ukupna vrijednost projekta koji finansira opština iznosi 40.000 KM. Građevinski inspektor u ovoj opštini Zdenka Čarkić rekla je danas Srni da će u ovoj fazi biti iskopan humus i postavljeni slojevi šljake i dodala da je veličina teniskog igrališta standardna – 37 metara sa 18,70 metara.

Čarkićeva je rekla da će u drugoj fazi biti izvedeni betonski radovi na izradi zaštitne ograde i urađeni temelji za stubove četiri reflektora, a nakon toga u planu su elektro-poslovi i nabavka opreme.

Prva faza radova vrijedna je 7.000 KM, a druga 6.400 KM, koji će biti obezbijeđeni iz budžeta opštine Rogatica.

Čarkićeva je napomenula da su u toku radovi na saniranju betonske podloge „hale dva“ firme „Roteks“, površine 900 metara kvadratnih, a opština će za ove poslove izdvojiti 23.395 KM.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,