Drva za socijalno ugrožene

Opština Rogatica - 27. октобра 2012. 058.ba

Drva

ROGATICA – Još uvijek aktuelni načelnik  opštine Rogatica, Radomir Jovičić po ukazanoj potrebi odobrio je novčana sredstva za nabavku ogreva za 50 korisnika iz kategorije socijalno ugroženih lica.

Za 45 korisnika prema spisku Centra za socijalni rad opštine obezbjeđena je po jedna paleta, odnosno 1,5 kubnih metara, isječenih i za loženje pripremljenih bukovih drva u vrijednosti od 125 maraka, dok je za petoro najugroženijih ova pomoć bila u visini od dvije palete vrijednosti 250 maraka.

– Sredstva za kupovinu ogreva socijalno ugroženim, reče savjetnik za finansije u kabinetu načelnika opštine Gospava Đerić, obezbjeđena su u skladu sa Programom korištenja sredstava uplaćenih po osnovu naknade za korištenje prirodnih resursa u svrhu proizvodnje električne energije za 2012. i izdvojena su mimo sredstava namijenjenih za finansiranje Centra za socijalni rad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,