Književnici sa Darom Sekulić

12. октобра 2012. 058.ba

Dara Sekulić

ANDRIĆGRAD – Književni fond „Sveti Sava“ iz Istočnog Sarajeva u nedelju, 14. oktobra, na Trgu Nikole Tesle u „Andrićgradu“, sa početkom u 16 časova, organizuje književno veče, na kojoj će biti predastavljeno bogato stvaralaštvo Dare Sekulić.

Uz Sekulićevu na ovoj večeri svoje stihove govoriće Božidar Škobić iz Višegrada, Radomir Jagodić iz Rudog, Ranko Preradović i Stevka Kozić Preradović iz Banja Luke, Nedeljko Žugić iz Pala, Radoslav Milošević iz Trebinja i Nedeljko Zelenović iz Istočnog Novog Sarajeva.

Pjesme Dare Sekulić pjevaće Peđa Hard.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,