Narodna biblioteka bogatija je za stotinjak novih književnih ostvarenja

31. октобра 2012. 058.ba

Narodna biblioteka Branko Ćopić

ČAJNIČE – Oktobar, mjesec knjige, obradovao je mnogobrojnu čitalačku publiku u Čajniču. Naime, Narodna biblioteka „Branko Ćopić“ priredila je ljubiteljima lijepe pisane riječi, od polovine septembra mjeseca, „Mini sajam“ knjige, koji je trajao do danas.

-“ Nakon održane izložbe, biblioteka „Branko Ćopić“, otkupila je 105 knjiga, a sve to uz pomoć sredstava koja ova Javna ustanova svake godine dobija od Opštine Čajniče. Medju novim knjigama najzastupljenija je beletristika, a pored nje tu su i drugi žanrovi; medicina, bilje i zdravlje, naučna djela, dječija literatura, kao i najveća ostvarenja svjetskih pisaca, tako da će sa ovom svestranom literaturom u potpunosti biti zadovoljeni ukusi cjelokupne čitalačke publike“, kaže bibliotekar Nešo Obrenović.

Za petnaest dana, sva nova djela biće dostupna čitaocima.

– „Fond knjiga je u našoj biblioteci, sada bogatiji za stotinjak novih naslova, onih koji se čitaju u svijetu i regionu, a koji se u buduće mogu pronaći i u Narodnoj biblioteci „Branko Ćopić“ u Čajniču“, naglasio je Obrenović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,