Poznati rezultati za načelnika Višegrada

08. октобра 2012. 058.ba

Slaviša Mišković

NOVI NAČELNIK SLAVIŠA MIŠKOVIĆ

VIŠEGRAD – Prema prvim preliminarnim podacima Opštinske izborne komisije Višegrad, načelnik ovog grada u naredne četiri godine je kandidat SDS-a Slaviša Mišković.

Mišković je dobio povjerenje 3.475 glasača, što je 49,48 odsto od 7026, koliko je u Višegradu izašlo na lokalne izbore. Kandidat SNSD-a i dosadašnji načelnik, Tomislav Popović dobio je 3.047 glasova, 43,48 odsto od izašlih.

U prvoj izjavi novizabrani načelnik Višegrada zahvalio se biračima koji su mu dali povjerenje da, kako je naglasio, Višegrad pokrene putem socijalne pravde i ukupnog razvoja.

-Moj prvi potez će biti pokretanje procedure za smanjenje dosadašnjih plata opštinskih funkcionera u Višegradu. Jer znate onu narodnu-sit gladnom ne vjeruje. Zato ću poći od ličnog primjera. Inače, uvešću praksu prijema građana, ali ću veći prioritet dati stalnom obilasku ljudi na terenu, snimati potrebe i probleme kako bi ih uspješnije rješavali, najavio je Mišković.

On je izrazioo očekivanje da će i u novom sazivu Skupštine opštine Višegrad, koji će imatio 21 odbornika, imati skupštinsku većinu.

-Uoči izbora sa Demokratskom strankom-Dragan Čavić, Partijom demokratskog progresa i SRS DR Vojislav Šešelj potpisali smo postizbornu koaliciju kojoj se pridružuje i Koalicija Napredna Srspka-Srpska napredna i Srpska radiokalna stranka, naglasio je
Mišković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,