Promocija romana „Tomanova igra sjenki“ autora Rajka Vasića

29. октобра 2012. 058.ba

Rajko Vasić - promocija romana

ANDRIĆGRAD – U utorak, 30.10.2012.g., u 18h, u knjižari „Meša Selimović“ u Andrićgradu biće upriličena promocija romana „Tomanova igra sjenki“ autora Rajka Vasića.

Riječ je o romanu koji govori o postraumatskom ratnom sindromu glavnog junaka. Objavljen je na Đurđevdan ove godine u izdanju banjalučke „Besjede“ i beogradskog „Ars Librija“ i drugi je dio trilogije koju čini roman “Prsti ludih očiju” i još neobjavljeni roman “Cicvara i med”.

„U ovom romanu obradio sam sve lomove svijesti koje doživljava običan čovjek koji je preživio rat.“, istakao je Vasić.

„Radnja je odmaknuta od rata, ali postoji posttraumatski stresni sindrom koji je doživio literarnu potvrdu i postavio dilemu – da li ljudi više stradaju u ratu ili poslije rata“, naveo je Novaković u ime izdavačke kuće „Besjeda“.

Nakon promocija po više gradova u Srpskoj, i na štandu Republike Srpske na Beogradskom sajmu knjiga je održana promocija „Tomanove igre sjenki“.

Pozivamo sve ljubitelje knjige da prisustvuju ovoj promociji na kojoj će govoriti i sam autor.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,