Sve spremno za zimsko održavanje puteva

SRNA - Radoje Tasić - 30. октобра 2012. 058.ba

Čišćenje snijega - Višegrad 2011

Arhiva: Višegrad 2011

VIŠEGRAD – Šef radne jedinice „Romanijaputeva“ u Višegradu Bogdan Đukanović rekao je da je ova firma spremna za zimsko održavanje 280 kilometara regionalnih i magistralnih puteva.

„Pripremili smo 15 specijalizovanih građevinskih mašina koje će danonoćno dežurati na putevima opština Višegrad, Novo Goražde, Rudo i Čajniče“, rekao je Đukanović.

On je dodao da je za posipanje puteva spremno tri hiljade tona abrazivnog materijala, te da uskoro treba da pristigne i 1.000 tona morske soli.

Višegradski putari su prošle zime veoma dobro obavili svoj posao, tako da nije bio neprohodan nijedan kilometar regionalnog i magistralnog puta iako su sniježni nanosi na pojedinim mjestima bili visoki i do dva metra.

Na području višegradske opštine snijeg je prvi put jutros osvanuo na planini Sjemeć, ali nije bilo potrebe da na regionalnom putu Višegrad – Sjemeć – Rogatica intervenišu putari.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,