Teniseri dobili igralište

Sreten Mitrović - 31. октобра 2012. 058.ba

tenisko igraliste

ROGATICA – Iako još nemaju formiran klub, ljubitelji tenisa u našem gradu uskoro će dobiti svoj teren. Time Sprtsko-rekreacioni centar uz dva fudballska terena, košarkaško i odbojkaško igralište, atletsku i stazu za moto-kros dobiva i novi sadržaj – tenisko igralište.

– U njegovu izgradnju po svim standardima za ovu vrstu objekata do sada je utrošeno nešto više od 50.000 maraka iz budžetskih sredstava opštine. Na njegovoj izgradnji radilo je četiri izvođača. Najveći dio zemljanih radova uradio je „Transkop“ Zorana Ješića iz Rogatice, betonske radove sa dijelom zemljanih GP „Vranica“, doo sa Pala, željeznu ogradu „Nova tvornica prečistača“ i završne sa podlogom od tenesita specijalizovano preduzeće za izgradnju i održavanje teniskih terena „Tennis line sol“ iz Brčkog, reče još uvijek aktueln načelnik opštine Radomir Jovičić, koji je i idejni začetnik izgradnje ovog terena kao što je bio i nosilac svih aktivnosti oko izgradnje gradskog kupališta kao još jednog objekta kojim je Sportsko-rekreacioni centar ove godine dobio na funkcionalnosti i atraktivnosti.

– Ostaje, dodao je Jovičić, još da se urade elektro instalacije, u okviru kojih treba da se instalira četiri reflektora i gromobranska zaštita, te pripremi teren za tribine gledalaca. Time će tenisko igralište biti spremno da primi prve tenisere. Ideja je da se na zvanično otvaranje pozovu neki od poznatijih tenisera ili teniserki iz Srbije i regiona.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,