Višegradski sportski vikend

17. октобра 2012. 058.ba

Karate Višegrad

7. MEMORIJALNI KARATE KUP „VIDOJE ANDRIĆ“

Karate klub „Višegrad“ u nedelju, 21. oktobra, u Gradskoj dvorani u Višegradu, organizuje Sedmi memorijalni karate Kup „Vidoje Andrić“.

Očekuje se učešće velikog broja klubova i pojedinaca, a organizator je najuspješnijim obezbjedio brojne nagrade i priznanja.

Za prva tri mjesta u pojedinačnoj konkurenciji predviđene su diplome i medalje, pehare će dobiti tri najuspješnija i najmasovniji klub, a najuspješniji takmičar i takmičarka dobiće specijalne nagrade.

Početak Sedmog memorijalnog karate turnira „Vidoje Andrić“ je u 10 časova.

KREĆE BiH KOŠARKAŠKA LIGA 12

U subotu, 20. oktobra, počinje nova sezona Premijer košarkaške lige BiH-popularne Lige 12.

Višegradska Varda HE u prvom kolu gostuje Borcu u Banja Luci. Ostali takmičarski parovi prvog kola Lige 12: Svislajon Takovo Leotar-Kakanj, Vogošća-Posušje, Čapljina Lasta-Bosna ASA BH Telekom, Radnik BN Basket-Servitium i Zrinjski-Mladost.

FUDBALERI U NOVOM GRADU

U 11 kolu Prve lige RS fudbaleri Drine HE u subotu, 20. oktobra, gostuju u Novom Gradu, ekipi Slobode.

Nakon pobjede u prošlom kolu, protiv Zvorničke Drine u Višegradu, fudbaleri Drine HE su na 10 mjestu prvenstvene tabele sa 12 osvojenih bodova.

ODBOJKAŠICE DOČEKUJU MODRIČU

Odbojkašice HE na Drini, u 4. kolu Premijer lige BiH, ovog vikenda u Gradskoj dvorani u Višegradu dočekuju ekipu Modriče.

Višegrađanke su trenutno na šestom mjestu sa pet osvojenih bodova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , , ,