Za održavanje javne rasvjete 20.000 KM

SRNA - 09. oktobra 2012. 058.ba

Rogatica

ROGATICA – Opština Rogatica obezbijedila je 20.000 KM za održavanje javne rasvjete u urbanom području opštine za godinu dana, a za ove radove na tenderu je izabrana Samostalna zanatska radnja „Alfa“.

Građevinski inspektor ove opštine Zdenka Čarkić rekla je danas Srni da godišnje održavanje javne rasvjete podrazumijeva zamjenu opreme i materijala, povremeno obilaženje mreže i mjerno komandnih mjesta.

Čarkićeva je navela da su u toku radovi na izgradnji teniskog igrališta od šljake, dimenzija 37 sa 18,70 metara, te da se navlači prvi sloj granulisane lomljene opeke od 200 metara kubnih, debljine 30 centimetara.

Ona je navela da će drugi sloj na teniskom terenu biti 67 metara kubnih anuliranog tucanika, debljine deset centimetara, treći od granulisane opeke 23 metra kubna, debljine 3,5 centimetra, a četvrti sloj od 27 metara kubnih tenesit sitno zrnaste opeke.

Opština Rogatica je za ovaj projekat obezbijedila iz budžeta 40.000 KM, a izvođači radova su lokalno preduzeće „Transkop“ i „Vranica“ sa Pala, dok će ogradu oko igrališta postaviti rogatičko preduzeće „TPR“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,