Za vikend rade sve lokacije za izdavanje ličnih dokumenata

Agencije - 02. октобра 2012. 058.ba

Lična karta

INFO – Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obavještava građane da će sve lokacije za izdavanje ličnih dokumenata u Republici Srpskoj raditi za vikend 6. i 7. oktobra, od 7 do 19 časova, zbog održavanja lokalnih izbora, prenose agencije.

Radiće referati ličnih karata, prebivališta i boravišta i jedinstvenog matičnog broja, a građanima koji prvi put predaju zahtjev za izdavanje ličnih dokumenata, izdavaće se obrazac za ličnu kartu da bi mogli ostvariti biračko pravo, s obzirom na to da će se ovaj obrazac smatrati identifikacionim dokumentom u svrhu dokazivanja identiteta birača.

Povodom održavanja lokalnih izbora, ministar unutrašnjih poslova izdao je naredbu kojom se u nedjelju, 7. oktobra, od 00.00 do 24.00 časa zabranjuje saobraćaj za teretna motorna vozila preko 3,5 tona ukupne mase na svim javnim putevima Republike Srpske, saopšteno je iz MUP-a.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,