FK “Stakorina”- FK “Gorica” 4:2

02.11.2012.

FK. "Stakorina"

ČAJNIČE – Na stadionu “Rakovice” u Čajniču 25. novembra “Stakorina” je ugostila na svom terenu FK “Goricu” iz Pučile, nad kojom je ostvarila pobjedu rezultatom 4:2.

Na samom početku prvog poluvremena, “Stakorina” je povela golom Furtule, no medjutim već u osmom minutu utakmice, izjednačenje rezultata postigao je Kunovac. Prvo poluvrijeme dalo je odličan tok utakmice i pet golova. Na iznenadjenje navijača, gostujući tim postiže pogodak u sedamnaestom minutu preko Lazića. Ubrzo je uslijedio veliki pritisak domaćih fudbalera, a do preokreta i izjednačenja rezultata, dolazi u 23 minutu utakmice. U poslednjem minutu prvog poluvremena “Stakorina” dolazi do vodjstva 3:2, pogodkom Katane i ovim rezultatom završeno je prvo poluvrijeme.

U veoma teškim vremenskim uslovima, počelo je i drugo poluvrijeme, što nije spriječilo domaći tim da stvori više šansi, da bi u 72 minutu, Tadić “Stakorinu” doveo do čvrste pobjede od 4:2.

– “Sa ovom pobjedom FK “Stakorina” se približila sredini tabele i luci spasa, što je i osnovni cilj Uprave Kluba u ovoj godini”, istakao je trener FK “Stakorina” Miroslav Furtula.