Još jedno priznanje za višegradsku pjesnikinju Dragicu Grbić Dragu

12. новембра 2012. 058.ba

Dragica Grbić

PRVA NAGRADA NA KONKURSU „VUKOVI LISTARI“

VIŠEGRAD – Višegradska pjesnikinja Dragica Grbić Draga dobitnik je prve nagrade za poeziju na konkursu „Vukovi lastari“ koga tradicionalno organizuje KUD „Karadžić“ iz Loznice.

Nagrada je Grbićevoj pripala za pjesmu „Sunce u nama“, a na konkursu je učestvovalo 160 autora iz svih Srpskih krajeva, a za nagradu je konkurisalo 500 pjesama.

Svečano uručivanje nagrada na ovom konkursu obavljeno je na Mitrovdan, 8. novembra, dan rođenja Vuka Karadžića, u „Vukovom“ Domu kulture u Loznici.

Dragica Grbić Draga je aktivni član Društva ljubitelja pisane riječi „Most“, koje djeluje pri Narodnoj biblioteci „Ivo Andrić“. Objavila je četiri zbirke poezije, više puta je nagrađivana, a radovi su joj objavljeni i u brojnim zbornicima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,