Suzana Perić poklonila haljine Zavodu

SRNA - Radoje Tasić - 23. новембра 2012. 058.ba

Vanja Petrov ić u Zavodu

VIŠEGRAD – Koordinator Humanitarne organizacije „28. jun“, sa sjedištem u Kanadi, Vanja Petrović uručila je danas štićenicama Zavoda za zaštitu ženske djece i omladine u Višegradu haljine čuvene beogradske modne kreatorke Suzane Perić u etno stilu.

„Suzana Perić se uključila u našu akciju i donirala haljine štićenicama Zavoda u Višegradu povodom 3. decembra – Svetskog dana invalidnih lica“, rekla je Vanja Petrović.

Humanitarna organizacija „28. jun“ među srpskom dijasporom u stotinu gradova provodi akciju pomoći srpskom narodu u Republici Srpskoj i Srbiji pod nazivom „Srpske zemlje, srpski rod“.

Petrovićeva je objasnila da je organizacija „28. jun“ u dijaspori sakupila medicinsku opremu koja će do Srpske nove godine biti dopremljena u Višegrad.

Ona je dodala da će najsavremenija medicinska oprema biti poklonjena Domu zdravlja, Zavodu za zaštitu ženske djece i omladine na Okolištima i stanarima Kolektivnog centra za izbjeglice u Nezucima.

Vrijednost ovog paketa se procjenjuje na milion dolara.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,