Nikad ne znaš u kom polju leži mina?!“ PAZI, NE GAZI“!

14. децембра 2012. 058.ba

Pazi mine - Čajniče

ČAJNIČE – Povodom „Nedelje upozoravanja na opasnost od mina“ Opštinska organizacija Crvenog krsta u Čajniču, organizovala je u Domu kulture „Filip Višnjić“ izložbu učeničkih radova na temu „Nikad ne znaš u kom polju leži mina?! PAZI, NE GAZI“!

Crveni krst RS u periodu od 08. do 15. decembra već tradicionalno obilježava „Nedelju upozoravanja na opasnost od mina“. Za datum obilježavanja određen je dan, kada se pojavila prva žrtva od mine od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, odnosno mira. U ovu aktivnost uključene su sve Opštinske organizacije Crvenog krsta, a sve kako bi upozorili stanovništvo na opasnost od mina.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,