Novogodišnji prijem kod načelnika opštine

Sreten Mitrović - 29. decembra 2012. 058.ba

Prijem kod načelnika Rogatice

ROGATICA – Novogodišnji prijem za predstavnike privrednog sektora, odbornike i funkcionre Skupštine opštine, predstavnika političkih stranaka, predsjednike mjesnih zajednica, javnih preduzeća i ustanova, medija i nevladinih organizacija upriličio je prošlog petka načelnik opštine Rogatica Tomislav Puhalac.

U obraćanju prisutnim u velikoj sali motela „Park“ načelnik Puhalac je uz čestitke za uspješnu i prosperitetnu Novu 2013. godinu rekao je da će učiniti sve da administracija opštine bude istinski servis svih građana. Pošto je opština predodređena za poljoprivrednu proizvodnju, uz nezapostavljanje socijalne komponente građana, stvaraćemo uslove da kroz subvencije i druge vidove podsticaja dobije mjesto koje joj pripada i da se što više razvije.

Na drugoj strani u prostorijama Osnovne škole „Sveti Sava“ predstavnici Opštinskog odbora Crvenog krsta uručili su, prema spisku Centra za socijalni rad opštine, 70 paketića djeci do 10 godina starosti iz kategorije socijalno ugroženih porodica i porodica sa troje i više djece koje su poklonili učenici Osnovne škole, Opština i neke privredne organizacije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,