Određena godišnja zakupnina neotkupljenih stanova

SRNA - 27. decembra 2012. 058.ba

Rogatica

ROGATICA – Odbornici Skupštine opštine /SO/ Rogatica usvojili su na današnjoj sjednici odluku prema kojoj će visina godišnje zakupnine neotkupljenih stanova biti 1,5 odsto u odnosu na vrijednost stana, a zakupnina će biti uplaćivana na račun Fonda stanovanja Republike Srpske.

Odbornici su donijeli i odluku o imenovanju Komisije za ocjenu rada sekretara SO koju će činiti Kemo Čamdžija, Slobodan Perković i Marina Rajak.

Opštinski parlament donio je odluku o raspisivanju i provođenju redovnih izbora za članove savjeta u mjesnim zajednicama na području opštine, a izbori će biti provedeni u prvoj polovini februara 2013. godine.

Izbore će provesti Opštinska izborna komisija i birački odbori, a načelnik ove opštine će u saradnji sa Komisijom osigurati finansijsku podršku za provođenje izbora.

Odbornici su donijeli i odluku o izmjenama Statuta opštine, kao i odluku o razrješenju člana Upravnog odbora Javne predškolske vaspitno-obrazovne ustanove Dječije obdanište Slobodana Brkića na lični zahtijev, a umjesto njega imenovan je Miroslav Despet.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,