Održana je prva konstitutivna sjednica SO Čajniče

05. decembra 2012. 058.ba

Sjednica SO Čajniče

ČAJNIČE – Danas je u skupštinskoj sali Doma kulture „Filip Višnjić“ u Čajniču, održana prva konstitutivna sjednica Skupštine opštine Čajniče, a u novom sazivu nakon oktobarskih izbora.

Novoizabrani odbornici su ovom prilikom dali svečanu izjavu i tako preuzeli odborničku dužnost za naredne četiri godine. Za predsjednika Skupštine imenovan je Ilija Dačević, odbornik Srpske napredne stranke, dok je za potpredsjednika SO izabran Izet Alihodžić ispred reda muslimanskog naroda.

Na ovoj konstitutivnoj sjednici na prijedlog novoizabranog načelnika opštine, za vršioca dužnosti Sekretara Skupštine opštine Čajniče izabran je Miroslav Đurđević dipl. pravnik, kao i vršioci dužnosti načelnika odjeljenja Administrativne službe opštine Čajniče i to, za vršioca dužnosti načelnika odjeljenja za opštu upravu, izabran je Radmilo Tadić, dipl. ecc, a za vršioca dužnosti načelnika za privredu, finansije i društvene djelatnosti, izabran je dosadašnji vršilac dužnosti Mladen Janjić dipl.ecc.

– Novoizabrani načelnik Goran Karadžić je na ovoj sjednici poručio, da svi odbornici novog saziva Skupštine, treba ubuduće da djeluju u jednom pravcu i za dobrobit stanovnika ove opštine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,