Održana je prva konstitutivna sjednica SO Čajniče

05.12.2012.

Sjednica SO Čajniče

ČAJNIČE – Danas je u skupštinskoj sali Doma kulture “Filip Višnjić” u Čajniču, održana prva konstitutivna sjednica Skupštine opštine Čajniče, a u novom sazivu nakon oktobarskih izbora.

Novoizabrani odbornici su ovom prilikom dali svečanu izjavu i tako preuzeli odborničku dužnost za naredne četiri godine. Za predsjednika Skupštine imenovan je Ilija Dačević, odbornik Srpske napredne stranke, dok je za potpredsjednika SO izabran Izet Alihodžić ispred reda muslimanskog naroda.

Na ovoj konstitutivnoj sjednici na prijedlog novoizabranog načelnika opštine, za vršioca dužnosti Sekretara Skupštine opštine Čajniče izabran je Miroslav Đurđević dipl. pravnik, kao i vršioci dužnosti načelnika odjeljenja Administrativne službe opštine Čajniče i to, za vršioca dužnosti načelnika odjeljenja za opštu upravu, izabran je Radmilo Tadić, dipl. ecc, a za vršioca dužnosti načelnika za privredu, finansije i društvene djelatnosti, izabran je dosadašnji vršilac dužnosti Mladen Janjić dipl.ecc.

– Novoizabrani načelnik Goran Karadžić je na ovoj sjednici poručio, da svi odbornici novog saziva Skupštine, treba ubuduće da djeluju u jednom pravcu i za dobrobit stanovnika ove opštine.