Održana redovna skupština STK “Perućica”

27.12.2012.

Stoni tenis

FOČA – Juče, 26.12.2012. godine, je održana redovna Skupština STK „Perućica“ Foča, na kojoj su izabrani organi Kluba, koji će voditi „Perućicu“ u narednom četvorogodišnjem periodu.

Za predsjednika Skupštine Kluba ponovo je izabran Novica Milanović, dok je za predsjednika Upravnog odbora izabran Milenko Kovač. Pored Kovača u Upravni odbor imenovani su: Rašević Vesna, Elez Zoran, Blagojević Vaso i Ostović Anđelko.

Izabran je i Nadzorni odbor u sastavu: Mališ Radojica, Šimović Tamara i Elez Vesna, kao i sekretar kluba Smrekić Ivana.

Odmah po završetku Skupštine održan je prvi sastanak Upravnog odbora, na kom su podijeljeni konkretni zadaci i zaduženja, kako bi se blagovremeno pripremio plan i program rada za narednu kalendarsku godinu, kao i neophodne aktivnosti na poboljšanju rada u Klubu.

Konstatovano je da učešće Kluba u raspodjeli opštinskih budžetskih sredstava mora biti značajnije nego prethodnih godina, jer to „Perućica“ zaslužuje.

Takođe je zaključeno da se plan učešća na takmičenjima uradi uz uvažavanje činjenice da u Klubu treniraju reprezentativci Republike Srpske i BiH i da Klub ima sve predispozicije za povratak na šampionske staze, kako na republičkom, tako i na državnom i evropskom nivou.