Omladinski pokret Foča pokrenuo akciju “Pomozimo Deda Mrazu da donese radost”

23.12.2012.

Omladinski pokret Foča

FOČA – U subotu, 22. decembra, KK “Sutjeska” iz Foče ugostio je ekipu Rudara iz Ugljevika. Pored činjenice da je naš tim slavio, na ovoj utakmici, tačnije prije nje, mališani su bili centar pažnje.

Naime, Omladinski pokret Foča je pokrenuo akciju “Pomozimo Deda Mrazu da donese radost” u kojoj je cilj da se skupe artikli za paketiće namjenjene mališanima iz ugroženih porodica.

Košarkaši su prije podbacivanja lopte na centru terena, pomogli akciju i u korpu za slatkiše ubacili po jedan artikal. Akciju su naravno pomogle i sudije meča kao i gledaoci koji su na ulazu mogli da ostave ono što će mnogim mališanima donijeti osmijeh na lice.

Iz Omladinskog pokreta imaju samo riječi hvale i ističu da su prezadovoljni kako košarkašima tako i sugrađanima koji su pomogli u akciji.

Sakupljen je veliki broj artikala a akcija traje do 28. decembra.

Omladinski pokret Foča

U četvrtak, 27. decembra, u 21:00 u fiskulturnoj sali O.Š. “Sveti Sava” održaće se jedan humanitarni trening za djecu koja su materijalno ugrožena, tj. na taj način Aerobik klub iz Foče će pridružiće se akciji “Pomozimo Deda Mrazu da donese radost”. Ono što je potrebno je to, da svako donese po nešto (slatkiši, igračke…) što će mališanima uljepšati praznike.

Svakako, možete pozvati koga god želite da dođe na trening (bez ikakve nadoknade) i pomogne da akcija bude uspješnija.

Pozivamo sve zainteresovane koji još nisu ostavili slatkiše da to učine u TC “Bartula”, TC “Konzum” i marketima “Mozzart” i “Malović” – poručuje predsjednik Omladinskog pokreta Foča Mladen Mandić.