Otvaranje ulice „Mlade Bosne“

SRNA - Radoje Tasić - 28. decembra 2012. 058.ba

Andrićgrad - ulica Mlade Bosne

ANDRIĆGRAD – U Andrićgradu će u nedjelju, 30. decembra, svečano biti otvorena Ulica „Mlade Bosne“ i poslovne prostorije Nove banke, Zlatare „Knežević“, Optike „MiG“, pekare, M-tela i „Moje apoteke“, te picerija i pivnica.

Iz uprave Andrićgrada najavljeno je da bi svečanom otvaranju trebalo da prisustvuje predsjednik Srpske Milorad Dodik, predsjednik Vlade Aleksandar Džombić, predstavnici lokalne vlasti opštine Višegrad kao i poslovni prijatelji koji su gradili grad od kamena.

Svim gostima domaćin će biti režiser Emir Kusturica.

Za ponedjeljak je u 16.00 časova u Velikoj sali bisokopa u Andrićgradu najavljeno je predstavljanje knjige „Šta je pesnik hteo da kaže“ autora Bore Đorđevića i knjige „Uživo! Autobiografija“ Miše Aleksića.

Istog dana od 22.00 časa na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu biće održan veliki novogodišnji koncert „Riblje čorbe“ na kome će biti predstavljen novi album ove grupe „Uzbuna“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,