Rogatički drugoligaš održao godišnju Skupštinu

Slaviša Vukašinović - 24. decembra 2012. 058.ba

FK Mladost-zastava

Ikonić na čelu Mladosti

ROGATICA – Na redovnoj godišnjoj Skupštini FK Mladost za novog predsjednika Upravnog odbora kluba izabran je Milenko Ikonić.

Osim njega Upravu rogatičkog drugoligaša će sačinjavati Željko Karišik koji će obavljati funkciju potpredsjednika a članovi su Tomislav Puhalac, Branko Vučak, Ljubiša Zeljaja i Danko Cerović dok je za sekretara imenovan Nebojiša Golić.

Svakako da će nam prevashodni cilj biti da obezbjedimo finansijska sredstva uz ona novčana primanja koja dolaze iz opštinskog budžeta za neomatan rad kluba. Mladost je već godinama stabilan drugoligaš i potrudićemo se da tako bude i u narednom periodu. Poseban akcenat ćemo staviti na rad sa mlađim kategorijama i unaprijeđenje stručnog rada kroz edukaciju kadrova iz sopstvenih redova – rekao je novoizabrani predsjednik Mladosti Milenko Ikonić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,