Sportsko društvo sa novim rukovodstvom

Sreten Mitrović - 30. decembra 2012. 058.ba

Sportsko društvo Mladost

ROGATICA – Razrješenjem starog i izborom novog rukovodstva prošlog petka, 28. decembra održana je izborna sjednica skupštine Sportskog društva „Mladost“ koje okuplja 12 klubova i sportskih sekcija sa oko 550 aktivnih članova od kojih je većina uključeno u takmičenja na nivou Republike Srpske i BiH.

Košarkaši, odbojkašice, rukometašice i šahisti takmiče se u prvim ligama Srpske, fudbaleri u Drugoj ligi, a zapažene rezultate postižu atletičari, karatisti i drugi sportisti.

Za novog predsjednika Skupštine izabran je Đoko Razdoljac, a za njegovog zamjenika košarkaš Bojan Tešević.

Izabrano je i sedam članova Izvršnog i tri Nadzornog odbora. Za predsjednika ovog tijela izabran je poznati košarkaški radnik Miladin Mišo Ikonić, kome će u radu pomagati Miroslav Gluhović (karate klub), Novica Džida (odbojka), Zdravko Šubara (streljaštvo), Dejan Mićević (atletika), Milan Brkić (šah) i Darko Novaković (ispred opštine), kojim je stavljeno u zadatak da čim prje rad Društva dovede u stanje koje sport u Rogatici zaslužuje.

Sjednica Skupštine uz kritičnu analizu (ne) rada dosadašnje skupštine koja je zadnju sjednicu održala 30. Aprila 2009. Godine, počela je donošenjem odluke o izmjenama i dopunama statuta Društva kojim je omogućen prijem u ovu asocijaciju sporta novoosnovanog košarkaškog kluba „Rogatica“ koji se već uspješno takmiči u Prvoj košarkaškoj ligi Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,