Fočanski prvoligaš dobio novu Upravu

Slaviša Vukašinović - 01. januara 2013. 058.ba

Stadion u Foči

Vuković na čelu Sutjeske

FOČA – Na redovnoj izbornoj godišnjoj skupštini Sutjeska je dobila novi Upravni odbor na čelu sa Radisavom Vukovićem, dok je za podpredsjednika imenovan Miško Mojović. Osim nijh dvojice Upravu će sačinjavati još devet članova uglavnom nekadašnjih fudbalera fočanskog prvoligaša i istaknutih sportskih radnika.

Sutjeska se nalazi u kritičnoj zoni i na proljeće nam predstoji borba za opstanak pa će nam prevashodni cilj biti da konsolidujemo redove. Pojedinim fudbalerima ćemo se zahvaliti na dosadašnjoj saradnji i uglavnom ćemo se osloniti na vlastiti igrački kadar, naravno uz nekoliko kvlalitetnih pojačanja.

Kakav je status Šefa stručnog Štaba Darka Nestorovića?

Nestorović ima ugovor koji mu ističe 15. januara, čuli smo da je u pregovorima sa nekim klubovima ali i mi ćemo sa njim obaviti razgovor. Ako saradnja ne bude nastavljena imamo kontakte sa nekoliko trenera sa kojima smo već razgovarali a sve će definitivno biti poznato do starta priprema koje bi trebale početi sredinom januara – rekao je novi Predsjednik UO Sutjeske Radisav Vuković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,