Humanitarna pomoć stigla u Višegrad

27. januara 2013. 058.ba

Vanja Petrović stigla u Višegrad

VIŠEGRAD – Poslije 6 mjeseci napornog rada želimo da izarazimo zahvalnost prije svega našim ljudima u Dijaspori što su ponovo odvojili sredstva i pokazali slidarnost prema svojim sunarodncima u otažbini, zatim aktivistima 28. JUN-a koji su vrijedno radili da tu pomoć sakupe ali prije svega Vanji Petrović, koordinatarki naše organizacije iz Londona.

Vanja je čitav projekat za R.S. i Višegrad propratila i organizovala na terenu uz velike lične napore i odricanja. U Australiji, u Brisbenu odakle je inače ona je lično sakupljala donacije za projekat, zatim je iz Londona gdje trenutno radi, doputovala u Višegrad i Foču da bi obišla sve primaoce pomoći i uvjerila se sta im je najneophodnije, te doputovala ponovo iz Londona da bi obezbjedila svu potrebnu dokumentaciju i dozvole za primanje pomoći i lično dočekala humanitarnu pomoć.

Sve to je stigla uprkos svojim poslovnim obavezama i sama to privatno iz finansirala.

28. JUN

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,